Βούλα

Ήρεμη Δύναμη...

Τα Νότια Προάστια φημίζονται για τον κόσμο, τα καλοκαιρινά πάρτυ , τη δυνατή μουσική και την ζωντάνια δίχως τέλος ακόμα και τις καθημερινές. Ωστόσο για πολλούς η Βούλα θεωρείται η ήσυχη της παρέας αφού είναι πιο απομακρυσμένη.

Η Βούλα προσφέρει κάτι το οποίο δεν διαθέτει καμία άλλη πόλη στα Νότια , την ησυχία σε συνδυασμό με την διασκέδαση. 

Το σήμα κατατεθέν της περιοχής δεν είναι άλλο από την περίφημη πλατεία της . Η πλατεία της Βούλας έχει ζωή κάθε στιγμή της ημέρας. Τα πρωινά τα πράγματα είναι ήσυχα . Καφές , εφημερίδα ή tablet , και μια καλή συζήτηση πριν την δουλειά. 

Τα απογεύματα η πλατεία αποκτά ένα ασυνήθιστο για τα Νότια προάστια πρόσωπο , ένα πρόσωπο γραφικό. Η πλατεία γρήγορα μετατρέπεται σε μια πλατεία χωριού γεμάτη από κόσμο. Η πλατεία μείωνει το χάσμα της ηλικίας φέρνοντας σε επαφή από μικρά παιδία , έφηβους ,νέους μέχρι και ενήλικες οι οποίοι δίνουν μία νότα χαράς και ηρεμίας , η οποία εναντιτίθεται στην θορυβώδη και ταχύτατη ζωή των πόλεων. 

Η κορύφωση έρχεται το βράδυ , όπου τη σκυτάλη παίρνουν οι νεότεροι καθώς η πλατεία αποτελεί έναν πολύ καλό προορισμό για την βραδινή έξοδο δίνοντας πολλές και διαφορετικές επιλογές για διασκέδαση ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα! Επομένως η Βούλα φαντάζει ήσυχη και απομονωμένη ωστόσο προσφέρει έναν ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που την κάνει μοναδική στα Νότια Προάστια.

 

Ορφέας Κοΐδης

 

SOUTHERN'S SONG OF THE DAY