Κυτταρίτιδα Τέλος

Άμεσα, με ασφάλεια και διάρκεια...

Το πρόβλημα

Κυτταρίτιδα δυστυχώς για πολλές γυναίκες σημαίνει πολλές προσπάθειες και στερήσεις με αμφίβολά τις περισσότερες φορές αποτελέσματα.

Στερητικές δίαιτες, εξαντλητικός μηχανικός ερεθισμός  (μασάζ) και χρήση προϊόντων και υπηρεσιών από άγνωστες πηγές και από δήθεν ειδικούς διαιωνίζουν το πρόβλημα.

Η λύση

Τη λύση όμως μπορεί να την προσφέρει ο Πλαστικός Χειρουργός με την κατάλληλη εμπειρία, μετα από λεπτομερή έλεγχο του βαθμού, της εντόπισης και του τύπου κυτταρίτιδας , που θα καταλήξει στον  ακριβή σχεδιασμό της αποτελεσματικής, εντελώς εξατομικευμένης αγωγής

Ο πλαστικός χειρουργός

Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Καρυπίδης διαθέτει την πολύχρονη εμπειρία και  τεχνογνωσία  ωστε να μπορεί να διορθώσει σε μεγάλο βαθμό  την κυτταρίτιδα όλων των μορφών.

Η μέθοδος

Με την επαναστατική μέθοδο χρήσης αυτόλογων ουσιών και κυττάρων, εισάγονται ανώδυνα στις προβληματικές περιοχές δραστικές ουσίες και παράγοντες που προκαλούν την επαναδιάταξη και αποκατάσταση των συνδετικών ινών που προκαλούν τη χαρακτηριστική δυσμορφία της κυτταρίτιδας και λιποδιάλυση που μειώνει τοπικά τα λιποκύτταρα. Τα αυτόλογα κύτταρα, κυριολεκτικά ανανεώνουν τη όψη, την υφή και την ποιότητα του δέρματος.

Τεχνική

Η μέθοδος είναι ανώδυνη καθώς προηγείται η απλή εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή μικρής ποσότητας τοπική αναισθησία. Οι παράγοντες που χρησιμοποιύνται προέρχονται απο τον οργανισμό του ίδιου του ασθενή και συνεπώς είναι εντελώς ασφαλείς απο όλες τις απόψεις. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30-45 λεπτά και συνήθως δεν απαιτείται δευτερη συνδρία. Παρόλα αυτά ο αριθμός των συνεδριών εξαρταται απο την καθε περίπτωση και αποφασίζεται αναλογα με την βαρυτητα απο τον Δρ Καρυπίδη. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μετά απο 3-4 εβδομάδες  και διαρκούν για πολλούς μήνες. 

 

Δημήτριος Καρυπίδης MD, MSc, PhD, FAACS, FICS

Πλαστικός Χειρουργός

O Δρ Καρυπίδης είναι Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός,  Πανεπιστημιακός Υπότροφος και Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμος Διδάσκων και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστήμιου Cardiff της Ουαλίας και στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Queen Mary University of London αντιστοίχως. Εργάστηκε σε Νοσοκομεία με κορυφαίες διακρίσεις στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία και εκπαιδεύτηκε ειδικότερα στην αποκατάσταση του μαστού, τη ρινoπλαστική, το facelift, την λιπομεταφορά και τις νέες μεθόδους αντιγήρανσης και λιπογλυπτικής.

w video of the day