Ποδηλατάδα στα νότια

Με θέα τη θάλασσα...

Το καλοκαίρι στα Νότια ξεκινά από τον Απρίλιο και δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν και οι βουτιές. 

Όσοι από τη μία έιχαν στρωθεί στην γυμναστική αρχίζουν να νιώθουν πως η στιγμή που οι κόποι τους θα ανταμειφθούν πλησιάζει.Άλλοι πάλι μετανιώνουν για όλους τους καφέδες που ήπιαν και τις βόλτες που έκαναν και αναρωτιούνται αν είναι πλέον αργά.Σαφώς στις πλαζ των Νοτίων  δεν διεξάγεται κανένα fashion week,ωστόσο η θέληση όλων να έχουν ωραίο σώμα δύσκολα ξεπερνιέται.

Πώς όμως να αφήσεις την βόλτα σου καλοκαιριάτικα, την όμορφη θέα στο Balux ή το Rumors και να κλειστείς σε ένα γυμναστήριο και να τρέχεις με τις ώρες στον διάδρομο;Η λύση είναι μία :ποδήλατο!

Μπορεί να μην έχουμε ποιοτικούς ποδηλατόδρομους,ωστόσο έχουμε ωραίες διαδρομές που θα συνδυάσουν την προ-καλοκαιρινή έξοδο με αποδοτική γυμναστική και θα κάνουν την προσπάθειά μας ακόμα ευκολότερη.

Γλυφάδα,Φλοίσβος,Βουλιαγμένη,Βούλα,Καβούρι.Παντού είναι καλά.Με θέα τη θάλασσα καθώς κινείσαι κατά μήκος της και με προορισμό μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της παραλιακής θα νιώσεις πως υπάρχει χώρος για γυμναστική ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.Και η αλλαγή δεν θα αργήσει να έρθει.Ποδήλατο λοιπόν, καλή παρέα και τον Μάιο παραλία!

Τα πάντα για το ποδήλατο όπως και τα τελευταία μοντέλα από την αδυναμία μας τα Electra θα τα βρούμε στο Φοίνικας Executive Bicycles στη Νέα Σμύρνη. 

 

Ορφέας Κοΐδης                                       

w video of the day