Κώστας Σιδεράτος

Η μορφή των νότιων Τritles Parties...

Τον Κοκο (Κώστας Σιδεράτος), αν και μεγάλο ταλέντο στο ποδόσφαιρο( έπαιζε στον Aθηναικό), τον κέρδισαν τα πάρτυ.

Για εμάς που τον ξέρουμε, το θεωρούμε απόλυτη φυσική εξέλιξη. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πάντα μουστάκι αλλά πάντα ήταν η ψυχή της παρέας! Μεγάλος Λεβέντης, γεννημένος χιουμορίστας, πειραχτήρι ήταν θέμα χρόνου να τον ανακαλύψουν στη τηλεόραση.

Μαζί με τους κολλητούς του Στέλιο Χανταμπάκη, Γιώργο Μάνικα και Γιώργο Βασιλόπουλο έκαναν το wanted στον Αντ1 με τεράστια επιτυχία! Η ζωή του όμως είναι ένα πάρτυ και την ζωή του την έκανε δουλειά και αυτή τη στιγμή είναι η μεγάλη δύναμη για τα party για κάθε μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του.

Ο Κώστας και η παρέα του έκαναν κάθε τρίτη το The Tritles στο Akanthus το καλοκαίρι  και τον χειμώνα συνεχίστηκε στο OPUS όπου γινότανε το αδιαχώρητο και εδώ και 3 χρόνια κάθε τρίτη ξεσηκώνουν το «Αιγαίον» σε ένα party άνευ προηγουμένου.

Πας για βραβείο Guiness μακρύτερου μουστακιού;

Είναι ένα καπρίτσιο το μουστάκι και από αντίδραση …όλοι μου λένε να το ξυρίσω γιατί δεν είμαι ωραίος …βέβαια έχω και κάποια θετικά σχόλια από κάποιους/κάποιες… αλλά δεν το αφήνω για να είμαι ωραίος δεν είναι κάτι που σου δίνει ομορφιά αυτό… μου έκατσε απλά και όσο αντέξω.

Τι μουσική ακούς;

Προτιμώ να μην ακούω αν και τρελαίνομαι για ραδιόφωνο … βασικά όμως γουστάρω μαυρίλες…old school rap και της Ελληνικής σκηνής οι FF.C … blues, funk, soul…όπως και από όλα τα είδη τα ξένα τα slow ερωτικά … μυστήριο αλλά μου αρέσουν.

Party Animal ή για επαγγελματικούς λόγους νύχτα;

Έχω κάνει και party animal …όταν δουλεύω είμαι Κόκος δεν σταματάω  να δίνω όσο μπορώ χαρά και γέλιο στον κόσμο που μας προτίμησε … μετά όμως γίνομαι πάλι Κώστας … οι κοντινοί μου ξέρουν. Άρα κατά βάση για επαγγελματικούς λόγους.

Τα σπάτε όλα στο Αιγαίο κάθε Τρίτη;

Αγαίον … μουσικό μεζεδοπωλείο που τις Τρίτες τα 3 τελευταία χρόνια γίνεται πανηγύρι .... must ... θα περάσουν όλοι οι τραγουδιστές δυνατά ονόματα, ηθοποιοί, μοντέλα, αθλητές, και θα γίνουν ένα με τον κόσμο ... θα τραγουδήσουν στο μικρόφωνο, θα πουν ανέκδοτα. Θα κάνουν, σκετσάκια, θα πιούν, θα φάνε και θα ανυπομονούν να ξαναέρθει Τρίτη.

Με το G4 τι παίζει;

G4love! Μαγαζάκι στο κέντρο της Αθήνας στη πλατεία Αγίας Ειρήνης cocktail bar … τρομερά ζεστό, απολαυστικές μουσικές που μπορεί να σε κάνουν να χορέψεις, cocktails εγγύηση από bartender επαγγελματίες … όλα αυτά πάνε μαζί με την χρόνια φιλία των συνεταίρων … Καβακάκης Γιώργος, -Γαιτάνος Δημοσθένης, Γραφάκος Γιώργος … έδεσα και εγώ εκεί και απολαμβάνω τα βραδάκια όπως ποτέ δεν έκανα στο παρελθόν με τέτοιο τρόπο. 

θέλω να σου λέω ένα όνομα η μια λέξη και θα απαντάς με μία λέξη, πάει;

Πάει

Μανίκας :  Ψυχάρα

Χανταμπάκης : Μυαλό

Καβακάκης : Άντρας (χαχαχα αυγό)

Βασιλόπουλος: Αδερφός

Ολυμπιακός:  (εδώ δεν απάντησε μας έδειξε απλά το tattoo του-τον Έφηβο στο σώμα του-)

Wanted: Νοσταλγία

Γλυφάδα:  Όνειρο

-Καλοκαίρι που σε βρίσκουμε;

G4 και κάποια extra σε συζητήσεις

 

Southern Team

SOUTHERN'S SONG OF THE DAY